14.12.18

Ακόμη δύο κορίτσια...

...καταγγέλλουν ότι έζησαν τον τρόμο με τους δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη...

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες από δύο ακόμη κορίτσια βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους δύο κατηγορούμενους για τη...
δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η άτυχη 21χρονη δεν ήταν η μόνη γυναίκα που πέρασε το κατώφλι του μοιραίου σπιτιού του 21χρονου στους Πεύκους, όπου εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών, τις οποίες αποκαλύπτει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δέχτηκαν και οι δύο βίαιη συμπεριφορά. Και οι δύο τους καταγγέλλουν απόπειρα βιασμού.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο των νέων αποκαλύψεων είναι ότι η μία από τις δύο καταγγέλουσες κοπέλες ήταν μόλις 15 χρονών όταν συνέβη το περιστατικό.

«Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται», αναφέρει η μάρτυρας για μια κοπέλα που βρέθηκε με τους δυο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με την ίδια, από τους δυο άντρες της ασκήθηκε βία ώστε να «αντιγράψουν» όσα έβλεπαν σε αισθησιακή ταινία. Όταν αυτή αρνήθηκε ο 19χρονος φέρεται να την χτύπησε στο χέρι.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 21χρονος

O δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης αποκάλυψε σήμερα ότι έχει ζητηθεί «ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη μου, αλλά απ’ ό,τι ξέρω θα ζητηθεί και για τον άλλο κατηγορούμενο, γιατί ο πελάτης μου δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 19χρονου ότι δεν έπιασε το σίδερο.

«Εντοπίστηκε δαχτυλικό αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου, από τη βάση του ηλεκτρικού σίδερου. Το σίδερο έμεινε έξι μέρες νερό, οπότε θεωρώ απίθανο να βρεθεί κάποιο αποτύπωμα. Αυτός που έπιασε το σίδερο για να χτυπήσει, έπιασε και τη βάση για να το σηκώσει. Η σημασία του ευρήματος, είναι ότι ο ισχυρισμός του συγκατηγορούμενου ότι δεν έπιασα ποτέ το σίδερο, καταρρίπτεται αυτομάτως» τόνισε ο κ. Δημητριάδης.

«Ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη γιατί δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας. Έχω την πληροφορία ότι θα γίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά», ανέφερε χαρακτηριστικά...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: