12.12.18

Η Αυγή διόρθωσε τα περί σχέσης του Γιαννάτου με τη Χρυσή Αυγή...

Διευκρινιστικό δημοσίευμα με το οποίο παίρνει πίσω τις αναφορές της στη Χρυσή Αυγή και τον Σπύρο Γιαννάτο, φιλοξενεί σήμερα η Αυγή. 

Με αυτόν τον...
τρόπο απολογείται για το άστοχο ρεπορτάζ της σχετικά με την επίσκεψη Μπακογιάννη στον Αγ. Παντελεήμονα, όπου συνοδευόταν από τον κ. Γιαννάτο.

«Αμέσως μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο, ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικη δήλωση, διευκρινίζοντας στην εφημερίδα ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν έχει με επεισόδια για τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως και η "Αυγή", αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως "καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς". 

Επιπλέον, ο κ. Γιαννάτος μέσω του εξώδικου, δηλώνει στην εφημερίδα ότι "ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά", καθώς στο ρεπορτάζ της 6.12.18 η εφημερίδα τον χαρακτήρισε ως "γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά"»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: