2.12.18

Brexit: Με πρόταση δυσπιστίας απειλούν οι Εργατικοί τη Μέι...














Το Εργατικό Κόμμα σχεδόν σίγουρα θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της Τερέζα Μέι, αν εκείνη χάσει την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για το Brexit , δήλωσε ο...
σκιώδης υπουργός Βrexit των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ. Ο Σταρμερ πρόσθεσε πως, κατά τη γνώμη του, η Μέι θα χάσει την ψηφοφορία που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου δε θα έχει πολιτική νομιμοποίηση. 

 Επίσης, όπως έγινε γνωστό ο γενικός εισαγγελέας της Βρετανίας θα κάνει ανακοίνωση αύριο στο κοινοβούλιο, σχετικά με τη νομική γνωμοδότηση που έλαβε η κυβέρνηση για την συμφωνία που έκανε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με την ΕΕ για το Brexit. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, Μπράντον Λιούις, τα μέλη του κοινοβουλίου θα μείνουν ευχαριστημένα από την ανακοίνωση. 

 «Πρόκειται για μία κατάσταση, την οποία δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κι έτσι θα βρισκόμαστε αύριο σε μία απρόσμενη κατάσταση, όταν ο γενικός εισαγγελέας θα ενημερώνει το κοινοβούλιο. Ελπίζω και πάλι, ότι όταν οι συνάδελφοί μου ακούσουν αυτά που έχει να τους πει ο γενικός εισαγγελέας, θα είναι ικανοποιημένοι γιατί η κυβέρνηση έκανε αυτό το οποίο, είχε υποσχεθεί να κάνει». δήλωσε.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: