2.12.18

Συνεχίζονται οι εργασίες της Κ.E. του ΣΥΡΙΖΑ...














Ολοκληρώνεται σήμερα στο «Cine Κεραμεικός» η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο τις εκτενείς συζητήσεις για τις ευρωπαϊκές και...
αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Τις εργασίες άνοιξε χθες με ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εστίασε στο κυβερνητικό έργο και άσκησε δριμεία κριτική στη στάση της Νέας Δημοκρατίας και «των φιλικών της ΜΜΕ» για το θέμα των συντάξεων.

Εκτενής ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού στην έξοδο από το μνημονιακό πρόγραμμα τονίζοντας ότι «η Ελλάδα μετρά ήδη τις πρώτες 100 μέρες της εκτός μνημονίων, τις πρώτες 100 πραγματικά δικές μας μέρες. Οι μέρες, που δεν θα ξημέρωναν ποτέ σε μια χώρα καταδικασμένη να ζήσει στην αιώνια λιτότητα και την οικονομική καχεξία, ήρθαν σε πείσμα πολλών».

Ο γραμματέας της Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε για συγκρότηση πλατιών και νικηφόρων σχημάτων, με σαφές αυτοδιοικητικό στίγμα, χαρακτηρίζοντας ως ξεπερασμένη τη λογική των χρισμάτων.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, δήλωσε ότι «όλο αυτό το διάστημα γίνονταν και γίνονται εντατικές διεργασίες», ότι έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις στους μεγάλους δήμους των νομών και «καταλήγουν ή έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για τις 10 από τις 13 Περιφέρειες».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: