2.12.18

Ο Π. Καψής αναπαράγει καθυστερημένα το fake news...


Π. Καψής (ΣΚΑΪ FM 2/12/2018) : «Εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που ρώτησε ο πρωθυπουργός το διπλανό του στο Μάτι : δικός μας είναι αυτός; Στημένο ακροατήριο έλεος πια!»

Ο κ. Καψής όπως...
προκύπτει αυτονόητα δεν είχε καν δει το σχετικό βίντεο μια και ο πρωθυπουργός ρώτησε μια κυρία που καθόταν δίπλα του και όχι «το διπλανό του»  πρωθυπουργός το είπε σε μια κυρία κάτοικο που κάθισε δίπλα του αν ήταν γιος της κάποιος ομιλητής.  

Τελικά όχι μόνο το Πρώτο Θέμα αλλά και ο κυριακάτικος εκφωνητής του ΣΚΑΙ FM ... παράκουσαν τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της επίσκεψής στο Μάτι πριν από 3 ημέρες. Καθυστερημένα το άκουσε ο «έγκαιρος και έγκυρος» δημοσιογράφος!

Αν έβλεπε το σχετικό βίντεο ή αν διάβαζε έστω όσα γράφτηκαν για το τι αληθινά είπε ο πρωθυπουργός στην κυρία, η όποια προς τιμήν της βγήκε και διέψευσε δημοσίως την «ατάκα» που ψευδώς άκουσε αρχικά το Πρώτο Θέμα.

Όχι μόνο αναπαραγωγή αλλά και καθυστερημένη αναπαραγωγή του χοντροκομμένου fake news στο ΣΚΑΙ ο κ. Καψής! Αμέσως μετά έπαιζε το γνωστό σποτάκι για τα υποτιθέμενα ψέματα της δημόσια τηλεόρασης αφού «ενημέρωσε» το κοινό του ότι και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λέει πολλά ψέματα! 

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: