16.12.18

Tα ματς της ημέρας...


 Με Λαμία ο Ολυμπιακός, με Ατρόμητο ο ΠΑΟ, με Λάρισα η ΑΕΚ...
Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακη η αγωνιστική δράση για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Πρώτος...
χρονικά (16:00, ΕΡΤ1) ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με την Ξάνθη. Ο Τεννές δεν υπολογίζει μόνο το Βασίλη Τριάδη και στην αποστολή για τον Απόλλωνα πήρε τους Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοές, Βάρκας, Βαφέας, Γκίνο, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες, Γκαρός, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Ντ’ Ούρσο, Πέδρο. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα για την Ξάνθη και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ του στην προσπάθεια για το διπλό στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας.

Στις 17:15 (Novasport2) η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ που καλείται να διαχειριστεί τον αποκλεισμό με αρνητικό ρεκόρ από τους ομίλους του Champions League. Απών από την Ένωση θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος καθώς αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκειά της προπόνησης του Σαββάτου. Στη διάθεση του Ουζουνίδη βρίσκονται οι βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια και Πόνσε.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (19:00, ΕΡΤ1) τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι θέλουν επιστροφή στις νίκες και στην πεντάδα της Super League. Το έργο τους περιπλέκεται καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Γιώργος Δώνης πιθανότατα θα επιλέξει το 4-3-3 με τον γιο του, Χρήστο, σε ρόλο αμυντικού χαφ, και τους Κάτσε-Θεοδωρίδη εσωτερικούς μέσους. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τον Γιόχανσον, που επιστρέφει, στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο, ενώ οι Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης θα είναι τα δύο στόπερ. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης θα υποστηρίζουν τον Μακέντα που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ατρόμητος θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ρόλαντ Ουγκράι και Γιώργος Μανούσος. Την αποστολή για τους Περιστεριώτες αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Βασιλακάκης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλαμβάνει στους είκοσι παίκτες της αποστολής τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ματίας Ναουέλ, ενώ κανονικά υπολογίζει τον Γιάγκος Βούκοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τη Μίλαν.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Γκερέρο, Μάνος.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τιμωρημένο Μπαράλες και τον Μαστούρ, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Καραγκούνης, που εξέτισε την ποινή του. Έτσι, ο Σερραίος τεχνικός ανακοίνωσε 19άδα μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας το Σάββατο. Την αποστολή αποτελούν οι: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπερτόλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

16:00
ΕΡΤ1
Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη
Super League

17:15
Novasports 2HD
ΑΕΛ - ΑΕΚ
Super League

19:00
ΕΡΤ1
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Super League

19:30
Novasports 1HD
Ολυμπιακός - Λαμία
Super League

Δεν υπάρχουν σχόλια: