5.12.18

Έρχεται το «X-Factor» στο Open με τη Δέσποινα Βανδή...

Μετά από δύο αθλητικές πρεμιέρες το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά τις γιορτές έρχεται το βαρύ πυροβολικό στο prime time.

Έχοντας συμπληρώσει μόλις έναν μήνα στον...
τηλεοπτικό αέρα, το Open έχει ήδη δώσει το στίγμα του. Επενδύει στην ενημέρωση με μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και στην ελληνική μυθοπλασία με τέσσερις ελληνικές σειρές και δυνατό καστ ελλήνων ηθοποιών και δίνει βάση στην αθλητική ενημέρωση με δύο εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Το «Open Sport» και το «Total Football» έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη επένδυση του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Στo κομμάτι της ψυχαγωγίας, μετά τη μεγάλη παραγωγή του «Project Runway», ένα μεγάλο σόου με 16 σεζόν στις ΗΠΑ, που όμως για την Ελλάδα ήταν ένα εντελώς νέο προϊόν, το Open για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν επιστρατεύει το βαρύ πυροβολικό. Το «X-Factor» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το νεοσύστατο κανάλι της Παιανίας με μία έκπληξη, τη Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Το «X-Factor» είναι ένα εγχείρημα στο οποίο οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν πολύ, ένα talent show που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προηγηθεί του «La Banda», που βάσει του αρχικού πλάνου θα έβγαινε μέχρι τον Ιανουάριο.

Η τριάδα των κριτών του «La Banda» (Φουρέιρα, Stavento, Μαραντίνης) ήταν πολλά υποσχόμενη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα δυνατά ταλέντα που ξεχώρισαν στα castings είχαν περισσότερο τη στόφα λαϊκού τραγουδιστή και όχι pop teen idol, υλικό ιδανικό για «X-Factor», αλλά όχι για να γεννήσει μια boy μπάντα που θα κάνει αίσθηση, και ήταν το ζητούμενο του talent show «La Banda». Έτσι το «X-Factor» θα βγει νωρίτερα και το «La Banda» παίρνει αναβολή για το καλοκαίρι...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: