5.1.19

Δεν φταίει ο Αδωνις, εμείς φταίμε 100%...


 "Μόνο στο παιδικό Nickelodeon δεν πήγε ακόμα..."...
Σήμερα το πρωί ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν στον Γιώργο Τράγκα στα Παραπολιτικά 90.1. Μετά τον Τράγκα μας ενημέρωσε πως θα περάσει και από τον Γιάννη Πρετεντέρη, στο Θέμα 104.6.

Χθες ήταν στον Αρη Πορτοσάλτε στο...
ΣΚΑΪ 100.3, την προηγουμένη βγήκε και στον Ακη Παυλόπουλο στο Blue Sky κ.ο.κ. Μόνο στο παιδικό Nickelodeon δεν πήγε ακόμα κι ευτυχώς που δεν ασχολείται και με τα αθλητικά γιατί θα έπιανε στασίδι στα Cosmote Sports (και στα 10 κανάλια) και στα Novasports (άλλα τόσα).

Δεν υπάρχει άλλος πολιτικός με τόση μεγάλη έκθεση στα ΜΜΕ. Με τέτοια εκνευριστική έκθεση. Δεν θα πω για το ακροδεξιό, αντισημιτικό κτλ παρελθόν του, είναι γνωστό για να επανέλθουμε. Θα πω βασικά για το τωρινό του παραλήρημα. Μία ματιά στις εμφανίσεις του και το καταλαβαίνετε.

Ευθύνεται ο Αδωνις Γεωργιάδης; Οχι φυσικά, ευθύνεται βασικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον έχρισε αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ακριβώς αντίστοιχο με αυτό που υποστηρίζει και ο Αδωνις για το δίδυμο Πολάκη-Τσίπρα. Γιατί αν ο Πολάκης αποτελεί το alter ego του Τσίπρα, ο Αδωνις άραγε τίνος το είδωλο αποτελεί;

Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως τη φέρουμε πλέον εμείς οι δημοσιογράφοι. Ολοι εκείνοι που καλούν τον Αδωνι Γεωργιάδη στις εκπομπές τους. Κάνουν, κάνουμε, μεγάλο κακό στην κοινωνία. Και αποτελεί και προσβολή της νοημοσύνης μας. Και πλήγμα στην αισθητική μας. Ο Αδωνις Γεωργιάδης βλάπτει σοβαρά την αισθητική μας. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι, όπως καταλαβαίνετε, για το άθλιο επίπεδο πολιτικής που έχουμε.

Συνεχίστε να βγάζετε τον Αδωνι Γεωργιάδη τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα στα ΜΜΕ. Προσφέρετε στην ενημέρωση, έτσι;

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: