16.1.19

«Ο Τσίπρας έχει τους 151 βουλευτές λόγω συναλλαγής»...

Ο Μάρτιος είναι πιθανός μήνας εκλογών, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε αρνητικά την τοποθέτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του...
υπουργού Άμυνας, χαρακτηρίζοντάς την «λάθος». Αναφερόμενη στη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που ολοκληρώνεται σήμερα στη Βουλή, είπε: «Νομίζω ότι ο Τσίπρας έχει τους 151 βουλευτές λόγω συναλλαγής».

«Λάθος του (σ.σ.: του ναυάρχου Αποστολάκη) που αποδέχτηκε να γίνει υπουργός με κομματικό καπέλο. Ένα τέτοιο στέλεχος μπήκε στην ίδια σειρά με υπουργούς που δεν θέλω να ονοματίσω, αλλά  έχουν διακριθεί για το ύφος και ήθος στο Facebook», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

«Δεν αμφισβήτησε ο Μητσοτάκης το δημοκρατικό φρόνημα του Αποστολάκη, αλλά τον Τσίπρα», διευκρίνισε.

Αναφερόμενη στην τροπολογία με τα αντισταθμιστικά των F-16, είπε: «Θα μου έκανε εντύπωση αν ο Αποστολάκης έφερνε αυτή τη σκανδαλώδη τροπολογία στη Βουλή. Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει την πολιτική του θητεία με αυτόν τον τρόπο».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης θα φέρει στη Βουλή τις «Πρέσπες»: «Δεν αποκλείεται να μας ξημερώσει η αυριανή ημέρα με τις «Πρέσπες» στη Βουλή».

Η πρόταση δυσπιστίας δεν εξαγγέλλεται, απάντησε ερωτηθείσα αν προβεί σε αυτή την πρωτοβουλία η Νέα Δημοκρατία, αλλά διευκρίνισε ότι τώρα «δεν έχει ουσία».

 Άφησε αιχμές κατά βουλευτών που άλλαξαν… ρότα και θα στηρίξουν την κυβέρνηση, κάνοντας αναφορά στον «ξαφνικό έρωτα» Παπακώστα – Τσίπρα, αλλά και στους βουλευτές του Ποταμιού που πάνε κόντρα στο καταστατικό του κόμματός τους.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή έκτακτη πτήση ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπ. Άμυνας, τόνισε: «Ντροπή να χαλάνε λεφτά σε φιέστες με μαχητικά αεροσκάφη»...

newpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: