23.1.19

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, «εκδικήθηκε» την Ξάνθη...

Την εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός πιστοποίησε και κόντρα στην Ξάνθη, την οποία και νίκησε με 3-1, παίρνοντας εύκολα το...
εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Μαρτίνς παρουσίασε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, αλλά είδε τους παίκτες του να τον βγάζουν «ασπροπρόσωπο» και να παίρνουν την άτυπη ρεβάνς από τη Ξάνθη, που του στέρησε τη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυναμικά και ήδη μέχρι το 15ο λεπτό έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, (με τον Τσιμίκα, και δύο φορές με τον Μασούρα), αλλά στο 29’, ο κύβος ερρίφθη με τον Ποντένσε να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-0.

Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αφού ο Χασάν έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 44’, για το 2-0. Ότι δεν πέτυχε τότε όμως, το έπραξε στο 52’, μετά από υπέροχη συνεργασία με τον Φορντούνη. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν σταμάτησαν εκεί, βρήκαν και 3η φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ποντένσε στο 61ο λεπτό από το ύψος του πέναλτι.

Στο 64’, ο Φράνκο Σολδάνο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά από το 72’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπουχαλάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει, τη στιγμή που ο Μαρτίνς είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Η Ξάνθη «πήρε μέτρα» και στο 74’ είδε τον Τζοβάρα να σφυρίζει πέναλτι σε χέρι του Τσιμίκα και ένα λεπτό αργότερα ο Μπρίτο μείωσε σε 3-1. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: