21.1.19

«Ακροδεξιός ο λόγος του Μητσοτάκη»...

Δριμεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω του...
News 24/7 στους 88.6. "Δεν ήταν τα χημικά της αστυνομίας που σημάδεψαν το συλλαλητήριο αλλά η ακραία βία που χρησιμοποιήθηκε από ακραία δεξιά στοιχεία. Η αστυνομία έκανε αυτό που όφειλε να κάνει για να διατηρήσει τη τάξη" δήλωσε.

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι υιοθετεί ακροδεξιό λόγο, ενώ εκτίμησε ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα λάβει πάνω από 151 ψήφους.

"Γνωρίζουμε ότι υπάρχει τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που αντιτίθεται στη Συμφωνία. Η κυβέρνηση έχει εξηγήσει ότι δεν θα λειτουργήσει με όρους μικροκομματικούς αλλά με όρους πατριωτικού καθήκοντος για να εξασφαλίσουμε το εθνικό συμφέρον. Θεμιτές οι αντιδράσεις αλλά η κυβέρνηση έχει την πολιτική της." σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε πως όσο εξηγούνται τα επιμέρους στοιχειά της συμφωνίας τόσο περισσότερο διευρύνεται και η πλειοψηφία κοινοβουλευτικά.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε καταδικαστέο τον προπηλακισμό που δέχτηκε η Σοφία Βούλτεψη, πρόσθεσε ωστόσο ότι σε αυτές τις καταστάσεις οδηγεί το φλερτ με τις ακροδεξιές αντιλήψεις. "Καταδικαστέα η επίθεση σε βάρος της αλλά σε αυτές τις καταστάσεις οδηγεί το φλερτ με τις ακροδεξιές αντιλήψεις. Η υιοθέτηση τέτοιου είδους λόγου και πρακτικών ήταν μοιραίο να οδηγήσει σε τέτοιου είδους περιστατικά", είπε.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε και το ΚΙΝΑΛ λόγω της διαγραφής Θεοχαρόπουλου. Συγκεκριμένα καταλόγισε συναλλαγές, απειλές και εκβιασμούς στη Φώφη Γεννηματά, επικαλούμενος τη δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ ότι του προτάθηκε να είναι επικεφαλής στο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ αρκεί να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφορικά με τον Πάνο Καμμένο είπε "Έντιμη και ειλικρινης η 4ετης συνεργασία. Οξυμωρο το ότι θα ήθελε κάποιος εκτός κυβέρνησης να καθορίσει τη σύνθεση της κυβέρνησης. Αυτά θα τα κρίνει ο Πρωθυπουργός. Δε γνωρίζω αν υπήρξε συνομιλία μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου τις τελευταίες ημέρες αλλά οι δημόσιες τοποθετήσεις τους είναι σε καλό πλαίσιο" . Σε σχέση με τις καταγγελίες Καμμένου για Κοτζιά, είπε ότι "αυτού του τύπου οι παρεμβάσεις δε συμβάλλουν στο να υπάρχει ένα θετικό και ήπιο κλίμα. "Η τιμιότητα και η ακεραιότητα του Κοτζιά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν" υπογράμμισε...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: