20.1.19

Τσιτσιπάς: Είμαι εδώ για τον τίτλο...

Το ...τρόπαιο έχει βάλει στο μάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και δεν το κρύβει. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά από τη νίκη του επί του Φέντερερ τόνισε ότι...
θέλει να κατακτήσει το τουρνουά και μίλησε για τον μεγάλο αντίπαλο του.

Ο Τσιτσιπάς είπε αρχικά: «Γι' αυτό είμαι εδώ, γι' αυτό παίζω, για το τρόπαιο, για τον τίτλο. Αισθάνομαι καλά, το θέλω πάρα πολύ. Θέλω πολύ να προχωρήσω στο τουρνουά, να κάνω τον εαυτό μου και όσους με υποστηρίζουν χαρούμενους. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στο court, μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ και θέλω μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ο Έλληνας τενίστας είχε μελετήσει το παιχνίδι του Ελβετού και το δήλωσε στη συνέντευξη χωρίς να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες: «Είδα χαϊλάιτς από παιχνίδια τους με παίκτες που τον νίκησαν σε Grand Slam. Όχι ο Ράφα ή ο Τζόκοβιτς, αλλά παίκτες που τον έχουν νικήσει στο US Open. Παίκτες που έχουν παρόμοιο στυλ με μένα. Δεν θα πω ποιος παίκτης. Τον νίκησε πριν μερικά χρόνια στο US Open. Ήταν ένα καλό παράδειγμα και σίγουρα αυτό με βοήθησε σήμερα».

Εν συνεχεία μίλησε για την εποχή που έβλεπε τον Φέντερερ στην τηλεόραση και για το σήμερα: «Είναι η αρχή κάτι μεγάλου. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το ματς ποιντ θα μείνει στο μυαλό μου για όλη μου τη ζωή. Μου ήρθε ένα flashback της εποχής που έβλεπα τον Φέντερερ στην τηλεόραση. Κατάφερα να κλείσω το παιχνίδι και να νικήσω το είδωλό μου. Το είδωλό μου ήταν ο αντίπαλός μου».
Τέλος για τον αντίπαλο του στους "8" αρκέστηκε να πει ότι είναι αισιόδοξος εάν είναι όπως πρέπει στον αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: