16.1.19

Προσωπική επιλογή Αλαφούζου ο Παπαδρόδος...

Απολύτως προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου ήταν ο Βασίλης Παπαδρόσος και η ανάθεση της διεύθυνσης ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες σε...
σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και στην οποία λέγεται ότι συμμετείχαν εκτός από τον ιδιοκτήτη του σταθμού, η διευθύνουσα σύμβουλος Ευη Κουτσαυτάκη, ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου… 

Και αφού ζητήθηκε η γνώμη των παρόντων για το ποιος επιθυμούν να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων ο Γιάννης Αλαφούζος κατέληξε στον Βασίλη Παπαδρόσο. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του καναλιού φέρεται να είπε απευθυνόμενος στη διευθύνουσα σύμβουλο «Δώστου ό,τι θέλει»!

Νωρίτερα στο τραπέζι είχαν πέσει απο τους δυο δημοσιογράφους τα ονόματα του Νίκου Στραβελάκη και του Στράτου Μπαλή… Με το επιχείρημα οτι ο μεν πρώτος ειναι ήδη στο κανάλι και μάλιστα χωρίς αντικείμενο και ο δεύτερος ότι γνωρίζει το «μαγαζί».

Λέγεται οτι για τον Παπαδρόσο δεν ακούστηκαν θετικές εισηγήσεις… Ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος δεν εξέφρασε γνώμη για κανέναν.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος στέλνοντας και ενα προσωπικό μήνυμα στους συνεργάτες του αποφάσισε να προσλάβει τον Βασίλη Παπαδρόσο… Με έναν άκρως ικανοποιητικό μισθό, πενταψήφιο για την ακρίβεια, αλλά κατα δυο χιλιάδες ευρώ λιγότερα από ό,τι έπαιρνε στον ALPHA!..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: