22.1.19

Τα «Νέα» διαμαρτύρονται...

Διαμαρτύρεται η διεύθυνση των «ΝΕΩΝ» για την κοινή τιμή σε όλες τις εφημερίδες ανεξάρτητα από πωλήσεις ή άλλα ποιοτικά κριτήρια της καταχώρησης και διάθεσης στο...
αναγνωστικό κοινό της Συμφωνίας των Πρεσπών που επέβαλε η κυβέρνηση. 

«Δεν αντιλαμβάνονται την ισοπεδωτική κυβερνητική λογική για τα Μέσα ενημέρωσης τα οποία κλήθηκαν – στο όνομα υποτίθεται μιας ισότιμης μεταχείρισης – να δημοσιεύσουν με τους ίδιους εμπορικούς όρους την καταχώρηση, ανεξάρτητα από την κυκλοφοριακή θέση και την απήχηση τους» αναφέρει η στήλη «Μικροπολιτικός» και συμπληρώνει «Πρόκειται για μια στρεβλή αντίληψη του Μεγάρου Μαξίμου που στην πραγματικότητα εξισώνει τις εφημερίδες, είτε βρίσκονται μεσα απο μια μακρά ιστορική διαδρομή στην κορυφή των κυκλοφοριών είτε πρόκειται για έντυπα με χαμηλή κυκλοφορία». Αναφέροντας χαρακτηριστικά οτι «Τα Νέα» δημοσίευσαν την καταχώρηση στην ίδια τιμή με την εφημερίδα «Το Καρφί»!

Μάλιστα η διεύθυνση της εφημερίδας διατυπώνοντας τις αντιρρήσεις της σημειώνει οτι «Αυτή η αντίληψη δεν αναγνωρίζει την αριστεία σε κανένα επίπεδο… Δεν συνάδει με την αγορά… Και εμπίπτει μονο στις γνωστές κυβερνητικές εμμονές»!

Για αυτο και το δημοσίευμα καταλήγει οτι η εφημερίδα αποφάσισε το συγκεκριμένο έσοδο να διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς, «Γνωστοποιούμε οτι το έσοδο απο τη συγκεκριμένη κυβερνητική καταχώρηση, οταν υπάρξει, θα διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς, οι οποίοι και θα ανακοινωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: