17.1.19

Η πληρωμένη απάντηση...

...από τον «γείτονα» του Πρετεντέρη στα «Νέα»...

«Ο Ψαριανός που τα λέει πιο χύμα υποπτεύεται πως τα ανταλλάγματα (ενν για τον Σπύρο Δανέλλη)  δεν είναι οικονομικά αλλά πολιτικά, οτι του έχουν τάξει δηλαδή από τον...
ΣΥΡΙΖΑ δημαρχιλίκι ή κάποια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο και τον κάλεσε να το διαψεύσει. 

Δίκιο έχει, αλλά ίσως χρειαστεί να διαψεύσει κι εκείνος οτι είναι με το ένα πόδι στη Νεα Δημοκρατία, γιατί μεθαύριο που θα ψηφίσει κατα της συμφωνίας των Πρεσπών, παρόλο που το κόμμα του ειναι υπέρ, και ο ίδιος μέχρι πρόσφατα δεν είχε θέμα με τα ονόματα και τις γλώσσες, μπορει να βρεθούν καποιοι κακόβουλοι και να αρχίσουν τα σενάρια»!

Το παραπάνω απόσπασμα δεν το υπογράφει κάποιος δημοσιογράφος συμπολιτευόμενης εφημερίδας, αλλά ο Μιχάλης Μητσός στα αντιπολιτευόμενα «Νέα»!

Πιο πριν είχε αναρωτηθεί (στο ίδιο πνεύμα), «Ενα μόνο δεν διευκρινίστηκε: πόσα πήρε ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης για να φύγει απο το ΚΙΝΑΛ. Ειναι αλήθεια οτι ο αντιδήμαρχος Αθηναίων δεν ψηφίζει στη Βουλή και άρα δεν μπορεί να προσμετρηθεί στους πρόθυμους και τους γυρολόγους. Δεν ειναι ούτε ρετάλι ούτε περίτριμμα. Δεν ειναι ούτε καν αποστάτης. Αλλα και παλι, τζάμπα άφησε το κόμμα;».

Με τα δυο αυτά παραδείγματα ο δημοσιογράφος των «Νέων» περιγράφει με αριστοτεχνικό τρόπο το πόσο πάτο έχουμε πιάσει, όπως είναι και τίτλος του άρθρου του! Τα συμπεράσματα δικά σας...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: