21.1.19

Θεοχαρόπουλος: Μίλησα με Παπανδρέου...


   ...μετά τη διαγραφή μου.
 Το ΚΙΝΑΛ δεν πάει καλά...
"Έκπληκτος με πήρε στο τηλέφωνο ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την διαγραφή μου από το ΚΙΝΑΛ", αποκάλυψε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην Ελλη Στάη (OPEN). "Θα είμαστε...
σε συνεχή επικοινωνία", μου είπε ο πρώην πρωθυπουργός, πρόσθεσε. 

Σχετικά με τις καταγγελίες για "συναλλαγές", οι οποίες έγιναν και από τον πρώην σύντροφο του στο ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε, πως, "θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον του αν δεν εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί. Και μόνο ότι δεν έχει παρέμβει η κυρια Γεννηματά δείχνει ότι το ΚΙΝΑΛ δεν πάει καλά". 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε μεταξύ άλλων τους λόγους που οδηγούν το κόμμα του στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, λεγοντας ότι το περιεχόμενό της διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα. Και υπενθύμισε ότι η ανάγκη επίλυσης του «Μακεδονικού» στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό κοινά αποδεκτής έναντι όλων συνιστούσε πάγια θέση της ανανεωτικής Αριστεράς.

Σχετικά με τη διαγραφή του, ο Θ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός σε έναν συνασπισμό δύο κομμάτων το ένα να διαγράφει το άλλο, ενώ στην ερώτηση αν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα, τόνισε: «μας έδιωξαν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τώρα θέλουν να μας βγάλουν και εκτός Βουλής».

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο ΚΙΝΑΛ», κατέληξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, «είναι ότι η εκλογή μου με τη ΔΗΣΥ το 2015 εκφράζει την πολιτική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: