16.1.19

Πού είναι τώρα η λογοκρισία...



...της ΕΡΤ;...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ακόμα θυμόμαστε τις διαμαρτυρίες της Εύης Κυριακοπούλου για το... κόψιμο της εκπομπής της από την ΕΡΤ! Είχε βγει τότε στο facebook να...
καταγγείλει τη διοίκηση της ΕΡΤ. 

 «Ο λόγος είναι ότι η Διοίκηση της ΕΡΤ, αποφάσισε μετά από επτά μήνες αναμονής και αναξιοπρεπούς -τουλάχιστον- συμπεριφοράς στο πρόσωπό μου, να μου ανακοινώσει ότι κόβει την εκπομπή», έγραφε. «Και μιλώ για κόψιμο, διότι η σχετική σύμβαση προέβλεπε, να παραχθούν δώδεκα συνεντεύξεις οι οποίες παραδόθηκαν, πληρώθηκαν, προβλήθηκαν οι πέντε και κόπηκαν οι επτά! Λένε ότι οι επτά κάποια στιγμή θα ανέβουν στο αρχείο της web tv». 

Αυτή η εκπομπή λοιπόν που... κόπηκε πέρυσι μεταδίδεται... φέτος! Τζάμπα οι διαμαρτυρίες για λογοκρισία, ΕΡΤ είναι αυτή, κανένας δεν χάνεται, ειδικά όταν βρίσκεται εκεί 17 χρόνια. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις  23:45, θα δούμε την 3η εκπομπή του «Επί τούτω» της Εύης Κυριακοπούλου. 

Θεωρούσε λοιπόν τότε η κ. Κυριακοπούλου (και ίσως να έχει και δίκιο) πως η εκπομπή της κόπηκε και έλεγε πως «είναι προφανές πως (σ.σ. η ΕΡΤ) έχει πρόβλημα με τους καλεσμένους μου ή με ορισμένους από αυτούς». Προφανώς τώρα και σύμφωνα με τη δική της λογική, για να ξαναρχίζει η εκπομπή, οι καλεσμένοι της αρέσουν στην ΕΡΤ. Ή, μήπως, επειδή άλλαξε η διοίκηση; 

Θέλετε να θυμηθούμε τους τότε καλεσμένους της; Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό, συγγραφέας. Στάθης Καλύβας καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός.

Ποιον -ή μάλλον, ποια- παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα; Τη Μαρία Ευθυμίου. Άρα να αναμένουμε Ράμφο, Πετρουλάκη και Καλύβα! 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: