19.1.19

«Θα μείνουν με την όρεξη»...

Τις διαρροές περί δήθεν τετ-α-τετ του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, όπου αμφότεροι βρέθηκαν προκειμένου να του...
ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, παρόντων δεκάδων ακόμα ανθρώπων, σχολίασε με καυστικό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ για την ονομαστική γιορτή του Αντώνη Λιβάνη, τον οποίο τιμούμε και σεβόμαστε, είναι ο ορισμός της λαϊκής παροιμίας: ‘Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται’. Θα μείνουν με την όρεξη», σχολίασε στα social media.

Την ίδια ώρα, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη διαβεβαίωναν ότι Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά αντήλλαξαν έναν ψυχρό χαιρετισμό, ενώ με την είσοδό της στον χώρο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ‘εμπόδισε’ για λίγο την έξοδο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Στην αποστροφή του λόγου του μάλιστα ότι «η Φώφη μας κλείνει τον δρόμο», η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει πιο πολιτικά, διαβεβαιώνοντάς τον ότι «εγώ θα σας κλείσω τον δρόμο»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: