23.1.19

Εξελίξεις...

...στην υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ...

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του μοντέλου που κατηγορείται για μεταφορά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ.

«Αύριο ή μεθαύριο θα μεταφερθεί σε φυλακές ενηλίκων και βεβαίως τα...
πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, γιατί έως τώρα εργαζόταν στις φυλακές ανηλίκων» είπε ο ποινικολόγος και συνήγορος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο STAR. 

«Η 21χρονη Ειρήνη εργαζόταν έως τώρα στις φυλακές ανηλίκων. Έπλενε, σιδέρωνε ρούχα των συγκρατουμένων της, καθάριζε. Της έχουν στείλει και πολλά βιβλία από την Ελλάδα, ώστε να διαβάζει. Δουλεύει στις φυλακές η Ειρήνη» σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε:

«Στις 7 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη δίκη, που θα κρίνει την ελευθερία της και τη ζωή της» αναφέροντας ότι θα την εκπροσωπήσει δικηγόρος του Χονγκ Κονγκ, καθώς ο συνήγορος που θα την υπερασπιστεί στο δικαστήριο πρέπει να συγκαταλέγεται στον δικηγορικό σύλλογο του Χονγκ Κονγκ.

Η τηλεφωνική επικοινωνία της κοπέλας με τον δικηγόρο της είναι μία φορά τον μήνα για 10 λεπτά. Πριν από τέσσερις μέρες μίλησε μαζί της και του επανέλαβε ότι είναι αθώα και σημείωσε ότι «εφόσον δεν μπορώ να πω ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην Παναγία και τον Θεό, δεν έχω κάτι άλλο να απευθυνθώ».

Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, τον Νοέμβριο του 2017, φέροντας στο σακίδιο της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Εξαρχής το μοντέλο διακήρυσσε την αθωότητά του και ότι είχε πέσει θύμα επιτηδείων. Το Χονγκ Κονγκ έχει αυστηρή εφαρμογή και ποινές για εμπόριο ναρκωτικών. Αν κριθεί ένοχη η Ειρήνη, η κάθειρξη μπορεί να είναι από 24 έως 27 χρόνια...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: