24.1.19

Φρούριο η Βουλή...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ για τις σημερινές συγκεντρώσεις στη Βουλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελεύθερος Τύπος''.

Ο...
σχεδιασμός προβλέπει περίπου 1.500 αστυνομικούς αλλά και ''αστυνομικά τείχη'' με έξι φραγμούς από αστυνομικές κλούβες και συνολικά 300 αστυνομικούς για να αποτελούν τα αναχώματα ασφαλείας γύρω από τη βουλή και το υπουργείο Εξωτερικών.

Στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής στη Β. Σοφίας, ο αστυνομικός φραγμός θα είναι διπλός και θα σχηματίζει έναν ασφαλή διάδρομο διέλευσης για τους βουλευτές. Ο ένας φραγμός από κλούβες θα είναι στα λουλουδάδικα και ο δεύτερος πάνω από την Ακαδημίας. 

Μετά τα όσα επικίνδυνα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα σκαλιά δίπλα από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προβλέπεται η τοποθέτηση δύο διπλών διμοιριών των ΜΑΤ, με τον πρώτο ανθρώπινο φραγμό να στήνεται μπροστά από το Μνημείο και το δεύτερο πάνω από αυτό.

Γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο της Βουλής, θα υπάρχει ένας κύκλος ασφαλείας από τη Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Όλγας και θα κλείνει στην Αμαλίας. Ένα ακόμη αόρατο τείχος από αστυνομικούς της Ασφάλειας θα στηθεί μέσα στον ΕΘνικό Κήπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: