21.1.19

Ο συμπαθής δημοσιογράφος της Δεξιάς, Δ. Καμπουράκης...


 ...και η ΝΔ, θυμήθηκαν την δίκη της Χρυσής Αυγής...
 Ανάμεσα στις ανεκδιήγητες ανακοινώσεις της Ν.Δ. περί κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων δήθεν άγνωστου ταυτότητας διατυπώνει κι ένα ερώτημα: «Γιατί άραγε κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο...
δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ και τέσσερα χρόνια;»

Το ίδιο ερώτημα με ειρωνικά υπονοούμενα απηύθυνε και ο συμπαθής δημοσιογράφος της δεξιάς παράταξης Δ. Καμπουράκης στον ραδιοσταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου. Πέρα από το ότι ο Ρουπακιάς και κάθε προφυλακισμένος αφήνεται υποχρεωτικά και με τη βούλα του Νόμου ελεύθερος μόλις ολοκληρώσει το 18μηνο, η Ν.Δ. αποφάσισε όψιμα ότι καθυστερεί η δίκη. 

Ίσως λοιπόν αν όντως ενδιαφέρονται για τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να γνωρίζουν πόσο διαρκεί μια δίκη με δεκάδες κατηγορούμενους δεκάδες συνηγόρους και φυσικά συνεχείς προσπάθειες καθυστερήσεων από την πλευρά της υπεράσπισης. Έχουν άλλωστε τόσα και τόσα παραδείγματα πολυετών καθυστερήσεων σε υποθέσεις μίζας, όπλων, ναρκωτικών κλπ. 

Αν όντως ενδιαφέρονταν έστω και στο ελάχιστο, θα γνώριζαν ότι ο κάθε υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής ζήτησε (έχοντας το δικαίωμα) μεταξύ άλλων χιλιάδων εγγράφων που αναγνώστηκαν, να αναγνωστούν στο δικαστήριο και όλες οι ερωτήσεις που έχει κατά καιρούς υποβάλει στη Βουλή στις επιτροπές κλπ., σε μια απόπειρα να καταδείξει το «κοινοβουλευτικό» του έργο. 

Ίσως αν παρακολουθούσαν έστω και μία συνεδρίαση ή έκαναν στοιχειώδες ρεπορτάζ θα γνώριζαν ότι η δίκη διεξάγεται κανονικά παρά το ότι όλα τα φιλικά ΜΜΕ προς της Ν.Δ. αποφεύγουν να την καλύψουν. 

Τέλος, αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτε από όλα αυτά, ας ρωτήσουν έστω τον Χαράλαμπο Αθανασίου για το αν το δικαστήριο προχωράει όπως πρέπει ή αν και αυτό αποτελείται από κατευθυνόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ δικαστές. 

Α.Ψ. 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: