24.1.19

Η αδειοδότηση Μαρινάκη...

...και η απόκτηση της ταινιοθήκης του MEGA...

Δυο είναι τα μεγάλα θέματα στα media για το 2019. Η αδειοδότηση Μαρινάκη και η...
δημιουργία έκτου καναλιού εθνικής εμβέλειας, καθώς και η πώληση της ταινιοθήκης του MEGA.

Συμπληρωματικά στο πρώτο θα μπορούσε κανείς να συμπεριλάβει και το ενδεχόμενο της ύπαρξης ή όχι και έβδομου παίκτη που θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια. Αυτό όμως εχει ήδη απαντηθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ (εδώ), αφού οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο ειναι ανύπαρκτες!

Κατά συνέπεια το βασικό θεμα  ως προς το κομμάτι της αδειοδότησης για το 2019 ειναι η είσοδος της ALTER EGO του Μαρινάκη στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και ειδικότερα ο χρόνος που θα συμβεί κατι τέτοιο, δεδομένου οτι η διαδικασία εχει δρομολογηθεί. Με άλλα λόγια κομβικό σημείο ειναι η στιγμή που θα εκπέμψει το νέο κανάλι! Αυτη η στιγμή ομως, ειναι συνυφασμένη με τις πολιτικές εξελίξεις και το χρόνο των εκλογών.

Ειναι ξεκάθαρο λοιπον σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές οτι με την παρούσα κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στον αέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη! Ακόμα και πρόωρες εκλογές να γίνουν (Μάρτιο ή Μάιο)… Ειναι προφανές οτι ο νεος τηλεοπτικός σταθμός δεν θα εκπέμψει πριν το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Τέλος το δεύτερο μεγάλο θεμα των media για το 2019 ειναι η απόκτηση της ταινιοθήκης του MEGA. Ενα περιουσιακό στοιχείο του καναλιού που θα βγει σε πλειστηριασμό και αναμένεται να διεκδικήσουν όλοι οι παίκτες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη αγορά… Χωρίς ομως αυτο να σημαίνει οτι θα δώσουν και τα πάντα για την απόκτηση του!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: