19.1.19

Στην γραμμή Φώφης (κι) ο Γρηγοράκος...


... για τον Γιώργο Παπανδρέου...
 Νευρικότητα έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ η συνέντευξη Γ. Παπανδρέου (ΕΦ.ΣΥΝ.).
Σήμερα ήταν σειρα του Γρηγοράκου να...
αποδοκιμάσει τον πρώην πρωθυπουργο. 
Μιλώντας στο "ΘΕΜΑ FM", o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ,  αρχικά παρέπεμψε στη δήλωση Γεννηματά ότι «δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες» (σ.σ. για όσους στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών). Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν συντρέχει να είμαστε μαζί όταν ο ένας είναι στην ανατολή και ο άλλος στη δύση». «Η όλη πρόταση του Παπανδρέου είναι σε λάθος δρόμο».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το ΚΙΝΑΛ έχει γίνει συμπαγής ομάδα από ανθρώπους που δεν θέλουν να μετακινηθούν από αυτό το χώρο ακόμα και αν κάποιοι θέλουν να τους μετακινήσουν. Αυτός ο χώρος είνα διψήφιος πάνω από το 10%. Όσοι θέλουν μετακίνηση μπορούν να πάνε οι ίδιοι κάπου».

Εξηγώντας την αντίδρασή του στη δήλωση Παπανδρέου, ο Γρηγοράκος σημείωσε ότι «δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο όταν δεν σεβόμαστε τις απόψεις της πλειοψηφίας. Ένα τεράστιο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ είναι απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών και θεωρεί ότι εκχωρείται εθνικός χώρος. Θέλαμε η συμφωνία να είναι από όλα τα κόμμματα χωρίς τις μικροψυχίες του Τσίπρα».

Στην ίδια γραμμή ήταν η απάντηση του κ. Γρηγοράκου και για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο για τον οποίο είπε ότι θα έχει την ίδια αντιμετώπιση 
αν δεν ακολουθήσει τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ. Δεν μπορεούμε να είμαστε ψυχικά μαζί. Δεν μπορούμε να ζούμε με το φόβο ότι ο καθένας θα κάνει το δικό του. Μια γραμμή κόμματος είναι γραμμή κόμματος».

«Να προχωρήσουμε μαζί με αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και τους ίδιους στόχους. Θέλω την πολυφωνία αλλά στο τέλος θέλω σύνθεση των απόψεων. Αλλιώς δεν είμαστε κόμμα αλλά ένα συνοθύλευμα ομαδαρχών που λένε την άποψή του» κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: