3.1.19

Στην ανακρίτρια η δικογραφία για τον Μανιαδάκη...

Άδειο το σπίτι του στον Διόνυσο...

Στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες στην υπόθεση της Novartis αναζήτησαν σήμερα οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς σε έρευνα που...
πραγματοποίησαν στο σπίτι του καθηγητή Ν. Μανιαδάκη. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικία του κ. Μανιαδάκη, όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα, βρέθηκε άδεια, γεγονός που κατά τους αρμόδιους επιβεβαιώνει ότι ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, η εισαγγελική έρευνα στο σπίτι του έγινε λίγες ήμερες μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, αλλά και μετά την ανάκληση της απόφασης με την οποία ο ίδιος είχε τεθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.

Μάλιστα, το σκέλος εκείνο της δικογραφίας που άφορα στο χρονικό διάστημα της ασκηθείσας ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Μανιαδακη διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει τον καθηγητή σε απολογία.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιαδάκης μέσω του συνηγόρου του διεμήνυσε στην ανακρίτρια ότι είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεσή της.

Να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις καταγγελλόμενες δωροδοκίες της Novartis παραμένει προς έρευνα στους εισαγγελείς της διαφθοράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: