23.1.19

Τσιτσιπάς, ώρα Ελλάδος...

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, η φίλαθλη Ελλάδα θα παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα την νέα προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στο...
«μεγαθήριο» των 80 τίτλων, Ράφαελ Ναδάλ, με έπαθλο ένα εισιτήριο στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Τόσο το Novasports, όσο και το Eurosport θα έχουν απευθείας σύνδεση με την κατάμεστη (sold-out) Rod Laver Arena, στην οποία θα υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Βέβαια ο πολύπειρος Ναδάλ των 17 Γκραν Σλαμ δύσκολα θα επηρεαστεί από τις προτιμήσεις του κόσμου, όμως, ο ενθουσιώδης και «πεινασμένος» για το πρώτο του Γκραν Σλαμ, Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει την υποστήριξη των ομογενών, στην προσπάθειά του να λυγίσει για πρώτη φορά την αντίσταση του τενίστα από τη Μαγιόρκα.

«Είναι σπουδαίος ο Τσιτσιπάς και έτοιμος να κερδίσει τους κορυφαίους του πλανήτη» δήλωσε για τον 20χρονο προσεχή αντίπαλό του ο Ράφαελ Ναδάλ, που έφτασε στα ημιτελικά χωρίς να χάσει σετ. Θα χάσει τρία σε έναν αγώνα και θα δει τον Τσιτσιπά να τον κερδίζει για πρώτη φορά στην 3η τους συνάντηση;

Ποιος ξέρει; Μήπως ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία, Ρότζερ Φέντερερ, πίστευε ότι θα «έβρισκε τον δάσκαλό» στο πρόσωπο ενός 20χρονου φέρελπι Έλληνα;..

Δεν υπάρχουν σχόλια: