17.1.19

Τα έκανε όλα λάθος…

Ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων στον ΧΥΤΥ Γραμματικού από εξοργισμένους πολίτες, περιγράφει τη Ρένα Δούρου, ο...
ανθυποψήφιός της για την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σγουρός. 

«Η κ.Δούρου είναι η μοναδική υπεύθυνη και η ηθική αυτουργός των επεισοδίων στο Γραμματικό. Επί μήνες προεκλογικά και μετεκλογικά υποκινούσε τους κατοίκους καλώντας τους να ξεσηκωθούν. Επί μήνες τους εξόρκιζε να μην σταματήσουν τον ιερό αγώνα μιλώντας για περιβαλλοντικά εγκλήματα και ζητώντας λαϊκό ξεσηκωμό. 

Οι κάτοικοι όμως δεν είναι κορόιδα, ούτε αφελείς», λέει, καταλογίζοντας στην κ.Δούρου ότι τους ‘παραμύθιασε’, τους ‘φλόμωσε στο ψέμα’, τους ‘εξαπάτησε’ και τώρα αντιδρούν.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μάλιστα, περιέγραψε το Γραμματικό ως την κορυφή μόνο του παγόβουνου, αφού όπως είπε το πρόβλημα είναι τεραστίων διαστάσεων. 

«Οι πολίτες της Αττικής θα πληρώνουν για πολύ καιρό τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της κ.Δούρου στην διαχείριση των απορριμμάτων», είπε, καταγγέλλοντας την Περιφερειάρχη ότι το 2014 ακύρωσε για μία ‘ιδεοληψία’ τη ‘σημαντική πρόοδο’ που είχε –όπως υποστηρίζει- σημειώσει η περιφέρεια υπό την ηγεσία του και πως το 2019 το μόνο που παραδίδει είναι έναν αόριστο και προβληματικό στην εφαρμογή του σχεδιασμό. «Η Αττική είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές εφάμιλλες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. 

Πλέον βρίσκεται υπό την απειλή της εξάντλησης και αυτών των διαθέσιμων χώρων ταφής. Από το 2014 και μετά η κ.Δούρου τα έκανε όλα λάθος», κατέληξε ο κ.Σγουρός, δείχνοντας προφανώς τις διαθέσεις του για το τι θα ακολουθήσει στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: