17.1.19

Η ΝΔ «σφήνα» στην κόντρα Καμμένου-Κοτζιά...

«Σφήνα» στην κόντρα Καμμένου-Κοτζιά με τα νέα υπονοούμενα για χρηματισμό του πρώην ΥΠΕΞ για την συμφωνία των Πρεσπών μπαίνει η ΝΔ επιμένοντας για debate Τσίπρα-Καμμένου.

Πηγές της...
ΝΔ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ολοι καταλαβαίνουν ότι λόγος για τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις από κοινού με τον κ. Καμμένο λέγεται «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ» και σχετίζεται και με τις σημερινές καταγγελίες του συναρχηγού του για τον κ. Κοτζιά. Το ποιος εισέπραξε, ωστόσο, και τι από τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν όλοι τους να το απαντήσουν στη βουλή».

Οι κύκλοι της ΝΔ αναφέρονται στο νέο «χτύπημα» Καμμένου μέσω twitter στον τέως ΥΠΕΞ με αφορμή μια ανακοίνωση του κινήματος Κοτζιά, του «ΠΡΑΤΤΩ».

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας να αιωρούνται εκ νέου υπονοούμενα για χρηματισμό.



Είχε προηγηθεί η αναφορά του προέδρου της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» του Ν. Κοτζιά στην Πολιτική Γραμματεία ότι «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».

Υπενθυμίζεται, ότι στο θυελώδες υπουργικό συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο, που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του τότε ΥΠΕΞ με αναφορές σε χρηματισμούς από τον Τζορτζ Σόρος, σε μυστικά κονδύλια και τα συναφή.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: