20.1.19

Περίεργη η «όραση» του Άδωνη...

Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα, όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαθέτει μάλλον ιδιαίτερη όραση αφού «είδε» ότι τα επεισόδια έγιναν από...
αντιεξουσιαστές με κόκκινες σημαίες, που έφτασαν στον χώρο από τα Εξάρχεια.

Όλα αυτά σε συνέντευξη του στον Αντέννα, όπου έκανε λόγο για “πολιτική εντολή που δόθηκαν σ’ αυτούς τους αντιεξουσιαστές να περάσουν ανενόχλητοι στο χώρο του συλλαλητηρίου”.

Αλλά η φαντασία ή το ιδιαίτερο βλέμμα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο συνομιλητής του Κώστας Ζαχαριάδης του επισήμανε ότι αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια κρατούσαν ελληνικές σημαίες είπε ότι ο ίδιος δεν είδε κανέναν να κρατά ελληνική σημαία. Και αν και ήταν βέβαιος ότι τα επεισόδια τα έκανα αντιεξουσιαστές, όταν ο κ. Ζαχαριάδης του είπε για τη συμμετοχή του χρυσαυγίτη Λαγού σ’ αυτά είπε “δεν το ξέρω, αν ο Λαγός έκανε επεισόδια να συλληφθεί”. Για τον Λαγό δεν ήταν καθόλου βέβαιος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να απειλήσει τους αστυνομικούς λέγοντας ότι “όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν, όταν θα γίνω εγώ κυβέρνηση”.

Εμείς δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Απλώς θα παραθέσουμε μία εικόνα όπου είναι εμφανές ότι κανείς απ’ όσους συμμετείχαν στα επεισόδια δεν κρατά ελληνική σημαία...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: