16.1.19

«Κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση»...



Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας μετά την...
εμπλοκή του ονόματός του σε ενδεχόμενη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και μετά τις καταγγελίες του για απειλητικά μηνύματα που έλαβε ενόψει της ψηφοφορίας για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά ο κ. Παπαχριστόπουλος κάνοντας μία αναφορά στον δολοφονημένο δήμαρχο στο Γκντάνσκ στην Πολωνία ανέφερε ότι θα περίμενε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από μέλη του κοινοβουλίου εν μέσω μίας διαδικασίας με καλλιεργούμενη ένταση.

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για «θόρυβο αναντίστοιχο με την πραγματικότητα» όσον αφορά το «Μακεδονικό» ενώ εγκάλεσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, παρουσιάζεται μια μεταστροφή στο ζήτημα. Κι αυτό γιατί, όπως ο ίδιος θυμάται «ο Κώστας Σημίτης πάλευε για σύνθετη ονομασία, ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πάλευαν στο Βουκουρέστι».

Και όπως αναρωτήθηκε «είναι μόνο θέμα ψηφοθηρίας; Γιατί αυτή η μεταστροφή; Δεν είναι μόνο ψηφοθηρικοί οι λόγοι και μόνο το αντιΣΥΡΙΖΑ μένος που έχουν κάποιοι».

«Είναι η τελευταία προσπάθεια κάποιων να ρίξουν την κυβέρνηση. Αφού δεν τους βγήκε τίποτα τελευταίο τους αποκούμπι είναι οι Πρέσπες. Ένα πράγμα σκέφτονται, πώς να πέσει η κυβέρνηση» υπογράμμισε.

Ο ίδιος ανέφερε με νόημα ότι «κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει αυτή η χώρα πίσω».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: