16.1.19

Τα παράσιτα του Real και τα αντανακλαστικά του Alpha...

Μερικά δημοσιογραφικά στα πεταχτά. O REAL. Τα παράσιτα έκαναν δύσκολη την ακρόαση στον Real fm το πρωινό της Τρίτης και αυτό συνεχίστηκε τουλάχιστον ως το...

μεσημέρι. Οι βελόνες των ραδιοφώνων μετακινούνταν για να πιάσουν ακριβώς τον σταθμό και οι ψηφιακοί ραδιοδέκτες έκαναν μια μπρος, μια πίσω, μπας και ακουστεί καλύτερα ο ήχος. 

Μάταια! Το πρόβλημα ήταν του σταθμού και όχι των ραδιοφώνων, όπως αρχικά νόμιζαν οι ακροατές. 

Τα μηνύματα που έφτασαν στο στούντιο, στο Μαρούσι, ήταν πολλά και χρειάστηκε διευκρίνιση από τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι υπάρχει πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί. Πράγματι, για μικρό διάστημα αποκαταστάθηκε ο ήχος, αλλά αργότερα επανήλθε το πρόβλημα και ο Χατζηνικολάου έκανε αποφώνηση εν μέσω παρασίτων.

Ο ALPHA. Η δημοσιογραφία είναι πολλά πράγματα μαζί: είναι συνέπεια, εγκυρότητα, διασταύρωση και επαλήθευση της πληροφορίας, ορθός λόγος, τεκμηριωμένη άποψη –πολλά. Σε αυτά τα «πολλά» υπάρχει κάτι που έχει σχέση με τον χρόνο αντίδρασης. Είναι η αμεσότητα, τα αντανακλαστικά. 

Όπως αυτά που έδειξε ο Alpha στην πρωινή ραθυμία της Κυριακής, όταν (από όσα διαβάζω, γιατί προσωπικά δεν το έψαξα) ήταν το μόνο τηλεοπτικό κανάλι που δεν αιφνιδιάστηκε και μετέδωσε ζωντανά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου για να ανακοινώσει την παραίτησή του από το υπουργείο Άμυνας. Δεν είναι τυχαία η δυναμική του Alpha στις μετρήσεις τηλεθέασης και ιδιαίτερα στον τομέα της ενημέρωσης.

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ. Σε ποδοσφαιρική τηλεοπτική μετάδοση ο σχολιαστής ανέφερε το όνομα του τηλεσκηνοθέτη που κάλυπτε τη αγώνα και είπε ότι «τον διεκδίκησε το Χόλιγουντ αλλά τον κρατήσαμε εμείς». Το πέταξε πάνω στη ροή της περιγραφής, έτσι ξεκούδουνα, χωρίς αλλαγή στο ύφος και στον τόνο της  φωνής, σαν μην ήταν αστείο. Εκτός πια και αν… δεν ήταν! 

«ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ». Σιγά σιγά, σταδιακά, δόθηκε μετά το δώρο ο καθυστερούμενος μισθός στον Όμιλο Φιλιππάκη. Όπως συνήθως συμβαίνει, πρώτα πληρώθηκαν οι χαμηλόμισθοι και στο τέλος καταβλήθηκαν οι πιο μεγάλοι μισθοί. Όπου «μεγάλοι» υπολογίστε από χιλιάρικο και πάνω. Τα οκτακοσάρια, και εκεί τριγύρω, προηγούνται...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: