18.2.19

Ούτε λέξη για τον Τσουκάτο από τον Σημίτη...

Πάντα έχουν ενδιαφέρον τα άρθρα του Κώστα Σημίτη… Μονο που αυτήν τη φορά η παρέμβαση του στο χθεσινό Κυριακάτικο «Βήμα» πέρασε σχεδόν απαρατήρητη! 

Ο...
πρώην πρωθυπουργός (όπως είναι αναμενόμενο) κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς της που κόστισαν δισεκατομμύρια στην ελληνική οικονομία… 

Επιπλέον αναφέρει οτι σε όλη της τη διαδρομή η κυβέρνηση Τσίπρα υπολόγιζε μόνο το πολιτικό της συμφέρον… Και επιχειρηματολογεί για την αναγκαιότητα μιας επαναδιαπραγμάτευσης (από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές), εαν πειστούν οι εταίροι οτι τηρούμε τα συμφωνηθέντα.

Όσοι λοιπόν θα περίμεναν οτι ο Κώστας Σημίτης με το άρθρο του στο «Βήμα» θα αναφερόταν στον πρώην συνεργάτη του Θεόδωρο Τσουκάτο (μιας και είναι θέμα της επικαιρότητας οι δηλώσεις του για τη Siemens και την τύχη που του επιφύλαξαν οι πρωην σύντροφοι του στο ΠΑΣΟΚ – τουλάχιστον, για ορισμένα ΜΜΕ), θα απογοητευθούν! Διότι ο πρώην πρωθυπουργός στη δισέλιδη παρέμβαση του δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τα γερμανικά μάρκα που εισέρευσαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!

Πιθανότατα λοιπον η παρέμβαση Σημίτη θα είχε καλύτερη τύχη (ως προς τη δημοσιότητα που έλαβε), αν ο πρωην πρωθυπουργός έβρισκε το θάρρος να μιλήσει και για θέματα που αποφεύγει συστηματικά, όπως για παράδειγμα οι μίζες των υπουργών του που ειναι φυλακή ή τα γερμανικά μάρκα του πρώην «στρατηγού» του! Ισως μια αλλη φορά να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, εκτος απο το τι πρέπει να κάνει και τι έφταιξε!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: