27.2.19

Ζητείται συντονισμός στα αθλητικά της ΕΡΤ...

Σημαντικές κινήσεις υπάρχουν και στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων σε μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο και Formula 1, με σημείο αναφοράς το...
ΕΡΤ Sports. Το… πρόβλημα για την ΕΡΤ είναι πως έχει πλέον πολλές ώρες αθλητικού προγράμματος, με αποτέλεσμα, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή, και τα τέσσερα κανάλια της να έχουν μόνο… σπορ. Επίσης, ακόμη δεν υπάρχει η υποστήριξη του ΕΡΤ Sports από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ ή αθλητικές εκπομπές, ούτε επίσης έχει αναπτυχθεί ένα σύγχρονο αθλητικό site.

Η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των πρωταθλημάτων Α1 (πλην Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ) και Α2 στο μπάσκετ, των διεθνών φιλικών τουρνουά των Εθνικών ομάδων, των προκριματικών της Εθνικής Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA 2021, καθώς και του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων το 2019. 

Το Ρολάν Γκαρός θα μεταδίδεται για τα επόμενα τρία χρόνια από την ΕΡΤ, η οποία έχει αποκτήσει και τα αποκλειστικά δικαιώματα της F1 για επίσης τρία έτη. Συζητάει όμως με την Cosmote TV για συνεργασία.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, μεταξύ των οποίων τον Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Ανοικτού και Κλειστού Στίβου και όλα τα Διεθνή Meetings Στίβου που διοργανώνονται στην Ελλάδα, όπως επίσης τα 14 meetings του Diamond League από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τέλος, επήλθε συμφωνία με την ΕΟΠΕ για τη μετάδοση των αγώνων βόλεϊ, μεταξύ των οποίων το Κύπελλο και τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, τα πρωταθλήματα Volleyleague και Pre League Γυναικών, διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις Beach Volley κ.ά.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: