23.2.19

Κινδύνευσε φωτογράφος στο ΟΑΚΑ...


Επεσε πινακίδα πάνω του, λόγω των ισχυρών ανέμων (ΦΩΤΟ).

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εξέδωσε έκτακτο δελτίο Τύπου με οδηγίες αυτοπροστασίας... 
Εκτός από τα χιόνια, σοβαρά προβλήματα προκαλούν και οι επικίνδυνοι θυελλώδεις άνεμοι που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Ωκεανίς». Οι άνεμοι ξεπερνούν...
σε αρκετές περιοχές τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εξέδωσε νωρίτερα έκτακτο δελτίο τύπου με οδηγίες αυτοπροστασίας. Σύμφωνα με αξιωματικό της πυροσβεστικής που μίλησε στο LIFO.gr, η υπηρεσία έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 130 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων - όπως πινακίδες και τζαμαρίες - στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τις πτώσεις αντικειμένων δεν έχει προκληθεί κάποιος σοβαρός, καταγεγραμμένος τραυματισμός. 

 Πτώση πινακίδας στο ΟΑΚΑ

Στο γήπεδο ΟΑΚΑ, μία διαφημιστική πινακίδα έπεσε πάνω σε έναν φωτορεπόρτερ, που κάλυπτε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά την σφοδρότητα των ανέμων και την πτώση της πινακίδας, ο φωτογράφος γλίτωσε τα χειρότερα και όσοι βρίσκονταν γύρω του, έσπευσαν αμέσως να τον βοηθήσουν.





Καταστροφές σε αυτοκίνητα, στη Νέα Σμύρνη 

 Από τους ισχυρούς ανέμους, ένα δέντρο έπεσε πάνω σε αρκετά οχήματα στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία την ώρα της πτώσης του δέντρου, δεν υπήρχε κανένας επιβάτης μέσα στα οχήματα.

lifo.gr

Πηγη φωτό Eurokinissi- LATO KLODIAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: