11.2.19

Μία «λανθασμένη αποτύπωση ενός χιουμοριστικού γεγονότος»...




Ο ΑΝΤ1 εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με τους... χούλιγκανς του Λάνθιμου...

Τα γεγονότα τα γνωρίζετε: στο κεντρικό του δελτίο ο ΑΝΤ1 παρουσίασε μία σατιρική είδηση ως πραγματική. Οπαδοί του Λάνθιμου θα έκαναν ντου, έλεγε, στο Kodak Theatre τη βραδιά της...
τελετής απονομής των Οσκαρ ώστε να συμπαρασταθούν στην... ομάδα τους, δηλαδή στο σκηνοθέτη.

Αφού έγινε ο σχετικός ντόρος για τη... γκάφα του καναλιού, οι «Λάνθιμος Χούλιγκανς» ανέβασαν ένα post εξηγώντας πως όλα έγιναν σε συνεννόηση με το κανάλι αποφασίζοντας από κοινού «να κάνουμε ένα θέμα και να το παρουσιάσουμε στα σοβαρά κάνοντας χαβαλέ!». Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι ακόμα χειρότερο. Αλλο κάνω ένα λάθος και παρουσιάζω ένα σατιρικό θέμα ως αληθινό (την έχουν πατήσει κι άλλοι με το «Κουλούρι») και άλλο γνωρίζω πως είναι σατρικό αλλά το παρουσιάζω ως πραγματικό για να κάνω... χαβαλέ! Αυτό είναι εξωφρενικό.

Απευθυνθήκαμε λοιπόν στον ΑΝΤ1 ώστε να λύσουμε την... παρεξήγηση. Από το κανάλι μας είπαν πως πρόκειται για μία «λανθασμένη αποτύπωση ενός χιουμοριστικού γεγονότος». Ήθελαν δηλαδή, όπως υποστηρίζουν, να πουν στους τηλεθεατές πως ήταν σατιρικό το θέμα αλλά δεν τα κατάφεραν, από λάθος, παρουσιάζοντάς το σαν πραγματικό.

e-tetradio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: