23.2.19

Αν χιονίσει, χιόνισε...

Η μαγκιά του μετεωρολόγου κατά τον Καλλιάνο...

Θύμωσε ο Γιάννης Καλλιάνος με όσους... θύμωσαν επειδή θεώρησαν ότι οι προβλέψεις του για την ιστορική κακοκαιρία δεν επαληθεύονται.

Είπε, λοιπόν, να...
τοποθετηθεί και να αποκαταστήσει την τάξη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον επίλογο του κειμένου που ανέβασε στο Facebook.

Αφού εξήγησε στους ακόλουθους ότι πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τις αναλύσεις του και ευλόγησε τα γένια του γιατί «το γεγονός ότι το 100% των site της Ελλάδας, τα ραδιόφωνα η οι εφημερίδες αναφέρουν και αναπαράγουν διαρκώς τις δικές μου προγνώσεις σε σοβαρές μεταβολές του καιρού δεν οφείλεται στο ότι το «Καλλιάνος» είναι πανέμορφο επίθετο ούτε επειδή διαβάζεται πιο εύκολα από αλλά», μας ενημέρωσε για το ποια είναι η μαγκιά του μετεωρολόγου.

Προσέξτε ποια είναι η μαγκιά: «Να προβλέψει τον καιρό ακόμη και αν μείνει χωρίς βοήθεια, στα "τυφλά" δηλαδή, όπως τώρα».

Αντί δηλαδή να παραδεχθεί ότι μια σωστή πρόγνωση είναι αδύνατη και να ενημερώσει τον κόσμο με βάση τα πραγματικά δεδομένα «εξαιτίας της αστοχίας των μοντέλων», θεωρεί προτιμότερο να τζογάρει.

Κι αν χιονίσει, χιόνισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: