22.2.19

Όλοι εναντίον Πολάκη, γιατί να λείψει ο Σαββόπουλος;...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το πιο σύνηθες την περίοδο αυτή είναι να την «πέσεις στον Παύλο Πολάκη. Όχι ότι είναι εύκολος στόχος βέβαια, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος (στόχος). Φταίει και ο...
ίδιος εννοείται...

Ξέρετε όμως, όσο οι επιθέσεις αυξάνονται και γίνονται και πιο άγριες, συμβαίνει το εξής, διόλου παράδοξο θα έλεγα: ο Παύλος Πολάκης γίνεται πιο συμπαθής. Είναι αντανακλαστικό του κόσμου. Σε κάνουν να θέλεις να τον υπερασπιστείς ακόμα και αν δεν το(ν) θέλεις.

Τι να πεις δηλαδή όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τον αποκαλεί αρκουδιάρη; «Μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη» είπε αναιδέστατα στον ΣΚΑΪ.

Αρκουδιάρης λοιπόν για τον κ.Σαββόπουλο ο Πολάκης; Αρχίσαμε και τα ρατσιστικά σχόλια τώρα;.Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον υπουργό; «Διονύση της "συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά" των φοιτητικών μας χρόνων. Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός. Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ. Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι...»

Αλλά επειδή ο Παύλος Πολάκης δεν έχει σταματημό έβαλε κι εδώ ένα υστερόγραφο οπότε τα χάλασε όλα: «Είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των "φιλόξενων" ΜΜΕ της διαπλοκής... Ξαναβούτα τώρα... πήρες το πεντάλεπτο!!».

Είναι φαιδρό ο Παύλος Πολάκης να κατηγορεί τον Διονύση Σαββόπουλο για «πεντάλεπτο» δημοσιότητας. Εναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού. Από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Αλλά και ο πολιτικός Σαββόπουλος; Να μην μπορεί να φτάσει ούτε στο νυχάκι τον μουσικό Σαββόπουλο. Στην κορυφή ο ένας, στα υπόγεια ο άλλος. Είναι ένα δράμα που δεν αντέχεται. Να είσαι αριστερός ως καλλιτέχνης και να μισείς την Αριστερά ως άνθρωπος. Σαν προσωπική τιμωρία μοιάζει...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: