22.2.19

Νέα κλήση στον Λαφαζάνη για απολογία...

Λίγες μέρες αφότου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έλαβε νέα κλήση σε...
απολογία σχετικά με τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό η Λαϊκή Ενότητα, ο κ. Λαφαζάνης καλείται τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στις 9:30 π.μ, στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του στα γεγονότα της 29/11/2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, «όταν ως γνωστών τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές και έριξαν σε κλειστό χώρο χημικά, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές».

«Οι διώξεις στο πρόσωπό μου είναι πρωτοφανείς στα χρονικά, μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής δημοκρατικών κομμάτων και συνιστούν σε προεκλογική περίοδο ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της δημοκρατικής πορείας προς τις εκλογές» σημείωσε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «έχουμε ενώπιόν μας όχι απλώς μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση, αλλά ένα καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας και λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας, που χρησιμοποιεί μεθόδους, οι οποίες παραπέμπουν στο σκοτεινό μετεμφυλιακό παρελθόν της χώρας. Την ώρα που δίνουν δάνεια στους δικούς τους και υπογράφουν συμφωνίες ντροπής με τις τράπεζες, αφήνοντας αδιακρίτως απροστάτευτα τα σπίτια πρώτα απ' όλα του φτωχού κόσμου, την ίδια ώρα στέλνουν κλήσεις σε όσους αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή για να προασπίσουν τις λαϊκές περιουσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: