18.2.19

Τελικά έχει πει πολλά που ήταν λάθος...

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη ένας «ανεπάγγελτος τεμπελχανάς» που «θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Ο...
Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη ένας «βαθύπλουτος γόνος», που «δεν χρειάστηκε να εργαστεί ποτέ».

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη «(σε ειρωνικό ύφος) ο μεγάλος, ορθόδοξος, δεξιός πατριώτης που μας απαγόρεψε να λέμε συμμοριτοπόλεμο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη μία «άχρηστη» και «εθνικά επικύνδυνη».

Η Προκόπης Παυλόπουλος ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη «ο αχρηστότερος υπουργός Εσωτερικών από καταβολής ελληνικού κράτους. Χαχαχαχαχα».

Η Νέα Δημοκρατία ήταν κάποτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη «η ντροπή της Δεξιάς».

Και πολλά άλλα είχε πει η «προσωπική επιλογή» του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση της αντιπροεδρίας του κόμματος για μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία είναι καταγεγραμμένα σε video στο youtube.

Τελικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε δημόσια ότι προ δέκα ετών είχε πει πολλά που σήμερα θα ήθελε να μην είχε πει, διότι ήταν λάθος. Αυτό έγινε μετά από αντιπαράθεση που είχε με τον Γιώργο Χριστοφορίδη στο twitter, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε ν’ ανεβάσει στο λογαριασμό του βίντεο με παλιότερες δηλώσεις του Θάνου Μωραΐτη...


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: