12.2.19

«Κοινωνία της αγένειας...

...λέγεται η πηγή που τρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτό υποστηρίζει μεταξύ πολλών άλλων, στο άρθρο του με τίτλο «Κοινοβουλευτικά ήθη και μέτρο», που δημοσιεύθηκε στην...
εφημερίδα Thessnews, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Φέρνοντας ως ενδεικτικά παραδείγματα το «αγενέστατο ‘δώσε πόνο’» που ακούστηκε από τα χείλη της κυρίας Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή, και τις φωνές στον ενικό αριθμό στη δημοσιογράφο που του έθετε δύσκολες ερωτήσεις από τον κύριο Πολάκη, το «ποια είσαι εσύ και γιατί θα πρέπει να σου απολογηθώ» στην ίδια και το ταυτόχρονο «σας έσω» προς όλους τους παριστάμενους δημοσιογράφους, ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για στιγμές έκπτωσης του πολιτικού κοινοβουλευτικού λόγου. 

«Οι δημοσιογράφοι είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε πολιτικούς σαν τον κ. Πολάκη είναι η Δημοκρατία. Και ο πληθυντικός αριθμός σε ανθρώπους με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι είναι η ευγένεια», σημείωσε μεταξύ άλλων, για να υποστηρίξει με νόημα ότι «αναζητούν σε λάθος δρόμους και σοκάκια όσοι προσπαθούν να αποδώσουν την κοινωνική και ιδεολογική ταυτότητα του μεγαλύτερου τμήματος του κυβερνώντος κόμματος στην Αριστερά, στην κομμουνιστική του καταγωγή ή στη σοσιαλδημοκρατία κάποιοι όψιμοι υποστηρικτές του».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η πηγή που τρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγεται κοινωνία της αγένειας». Και «αν στις επερχόμενες εκλογές η κοινωνία της παιδείας δεν απαντήσει σε αυτή την αγένεια, τότε θα χαθεί κάθε μέτρο»… 

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: