18.2.19

Συμμαχία Χατζηδάκη-Δένδια...

...ως... «αντίβαρο» στον Άδωνη...

Το ότι στις εκλογές θα διεξαχθεί μία σκληρή μάχη στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών αναφορικά με την πρωτιά στους σταυρούς είναι δεδομένο, αφού οι δύο αντιπρόεδροι της...
ΝΔ ήδη διεξάγουν προσωπική προεκλογική εκστρατεία προκειμένου να κόψουν πρώτοι το νήμα των σταυρών. 

Βεβαίως, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσώρας έχει μεγαλύτερη δυναμική, αλλά και πληθωρική παρουσία στα ΜΜΕ, ενώ πρόσφατα, στην εκδήλωση κοπής της πίτας του, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να τον... εκλέξουν πρώτο βουλευτή, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις και τους στόχους του.

Ωστόσο και ο Κωστής Χατζηδάκης δεν πάει πίσω: ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ ποντάρει στο χαμηλό προφίλ του αλλά και στο γεγονός ότι δεν δημιουργεί αντιπάθειες και αντισυσπειρώσεις. Παράλληλα, έχει ήδη συνάψει και τις κατάλληλες... ισχυρές συμμαχίες, με το βλέμμα βεβαίως στην επόμενη μέρα: 

ο Κωστής Χατζηδάκης, μάλιστα, θα παρουσιάσει την άλλη εβδομάδα στα Βόρεια Προάστια το βιβλίο του «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις». Και δίπλα του στο πάνελ θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας. Σημειωτέον ότι ο Δένδιας είχε προειδοποιήσει πρόσφατα ότι «αν επικρατήσει η ακραία γραμμή στη ΝΔ, το κόμμα θα γίνει γκρουπούσκουλο του 18%». 

Είχε, δηλαδή, εμπλακεί σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη –και τώρα είναι κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: