22.2.19

Απόβαση «κορυφαίων» στην... Μακεδονία

Αποτέλεσμα εικόνας για τζανακοπουλοςΟι κυλιόμενες μετρήσεις που έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να «πληρώνει» τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν και το...
πολιτικό κόστος είναι μάλλον... λελογισμένο, υπό την έννοια ότι το κυβερνών κόμμα έχει χάσει περίπου 5 μονάδες στην Βόρεια Ελλάδα. 

Ωστόσο, όταν σε μερικούς μήνες έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις, 5 μονάδες είναι... 5 μονάδες. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την Μακεδονία στα χέρια άλλων και ήδη εκτελείται πρόγραμμα... «απόβασης» κορυφαίων στελεχών σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Ήδη χθες, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στην Πιερία, δίνοντας μάλιστα και μία «είδηση»: ότι, δηλαδή το αφορολόγητο δε θα μειωθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει στην διακυβέρνηση του τόπου. 
Περίπου την ίδια ώρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που ήταν χθες το πρόσωπο της ημέρας λόγω... ενός λάθους στη μετάφραση της συνέντευξης που έδωσε στο CNBC, μιλούσε στην Καβάλα, ενώ σήμερα ο υπουργός Οικονομικών μιλάει στην Δράμα. 

Ο Neo, μάλιστα, ρώτησε και έμαθε ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, έχει καταρτίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλους τους κορυφαίους της κυβέρνησης και του κόμματος, αφού στόχος είναι τώρα που κατακάθεται ο κουρνιαχτός και οι κραυγές γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών, να επιχειρήσει το κυβερνών κόμμα και η κυβέρνηση να εξηγήσουν στους πολίτες της Μακεδονίας τα ωφέλη της Συμφωνίας. 

Να διεξαχθεί, δηλαδή, μία συζήτηση που... προϋποθέτει ψυχραιμία και καταλαγιασμένα πάθη...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: