22.2.19

Η ΝΔ έχει χάσει τον έλεγχο...



«Η Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας των επιτυχιών της πολιτικής της κυβέρνησης, έχει χάσει τον έλεγχο και η στρατηγική της είναι ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο και ένα νέο ΔΝΤ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο», ο...
αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας και πρόσθεσε: «Αυτή η στρατηγική της ΝΔ είναι επικίνδυνη και για την ίδια, αλλά κυρίως για τον ελληνικό λαό και την κοινωνία».

Ο κ. Ρήγας εκτίμησε, ότι στόχος είναι να «κρύψει τη βασική της πολιτική. Δηλαδή απολύσεις, μειώσεις, όχι δικαιώματα στον χώρο της εργασίας και κυρίως -θα έλεγα- μια αντίληψη η οποία στηρίζει όχι την κοινωνία αλλά τους λίγους». «Κανένα υπονομευτικό σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν της έχει βγει και έχει συρθεί πλήρως σε δεξιά και ακροδεξιά αντίληψη», συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που ασκείται σε βάρος βουλευτών της συμπολίτευσης και υπουργών της κυβέρνησης, «ότι κρύβονται και δεν πάνε στην Μακεδονία», τόνισε: «Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρυφτούμε. Έχουμε πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Είμαστε ειλικρινείς. Βγάλαμε τη χώρα από την κρίση και κυρίως θα σας έλεγα οι μόνες επιλογές της Νέας Δημοκρατίας είναι να δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο «για συστηματική χρήση ψευδών ειδήσεων» και «διαστρέβλωση των δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την κριτική σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για το δάνειο που πήρε νόμιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: