23.2.19

"Βασική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ΜΜΕ"...


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» της Καβάλας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό διαστρέβλωσης των δηλώσεων του από τη ΝΔ, τονίζοντας ότι το ανησυχητικό είναι πως...
η αντιπολίτευση γίνεται από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι σοβαροί πολιτικοί και οι σοβαροί δημοσιογράφοι, θα πρέπει να σταθούν στο ύψος τους, να μην τσιμπάνε σ’ αυτού του είδους τις αντιπαραθέσεις και να κάνουν ό,τι μπορούν για να το αλλάξουν, είπε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: “Ο τρόπος που έχουν εξελιχθεί τα Μέσα από τη Λατινική Αμερική μέχρι την Ευρώπη, είναι πολύ ανησυχητικός. Δηλαδή, ουσιαστικά, η βασική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ. Δεν είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

“Χτες, στην ομιλία μου στην πόλη σας” συνέχισε ο υπουργός Οικονομικών, “προσπάθησα να το διασκεδάσω κάπως με χιούμορ, αλλά έχει και το σοβαρό κομμάτι το fake news. Και τι κάνει το fake news: Σπρώχνει στην πάντα, στο περιθώριο, σοβαρές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Δηλαδή η συζήτηση αν πρέπει όλα τ’ αυγά να μπουν στο καλάθι των μειώσεων φόρων ή πρέπει να έχουμε και μειώσεις φόρων αλλά και να χτίσουμε ένα κοινωνικό κράτος, είναι μια σοβαρή συζήτηση.Το fake news δεν επιτρέπει αυτή τη συζήτηση. Και αυτό είναι κακό όχι για τη Νέα Δημοκρατία, είναι κακό για μας, είναι κακό για το πολίτευμα, τη φύση και την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: