21.2.19

Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει «ιδιωτικό πάρτι» την εκδήλωση της ευρωομάδας του...



...στην Αθήνα...

Ιδιωτικό πάρτι χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, την εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου, στην οποία έχει προσκληθεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Στην...
εκδήλωση θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν.

«Ο κ. Μπούλμαν είναι ένας απερχόμενος επικεφαλής της ευρωομάδας κι αυτή η εκδήλωση δεν εξυπηρετεί τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και την καμπάνια ενόψει ευρωκλογών του Φρανς Τίμμερμανς, την υποψηφιότητα του οποίου, ως γνωστόν, δεν υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι μια σειρά Ευρωπαίων παραγόντων τον στηρίζουν, αλλά δεν είναι έτσι. Η κ. Κέλερ, των Πρασίνων δεν τον είδε όταν ήρθε στην Αθήνα».

Από την πλευρά του, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, υποστήριξε ότι δεν θα πάνε στη συγκεκριμένη εκδήλωση στελέχη του ΚΙΝ.ΑλΛ., μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του ξαφνικά θυμήθηκαν την Κεντροαριστερά, ξεχνώντας ότι για τέσσερα χρόνια κυβέρνησαν με τη Δεξιά και ακροδεξιούς. Έχει μείνει χωρίς ιδεολογία και χωρίς κόμμα. Η προσπάθειά του θα καταρρεύσει και καταφέρει τρύπα στο νερό», τόνισε ο κ. Μαλέλης και προχώρησε σε γενικότερο σχόλιο λέγοντας ότι πράγματι «γίνεται μονομαχία Τσίπρα-Φώφης κι αφορά την πρόοδο, τη δημοκρατία και την κοινωνία και όχι την Κεντροαριστερά».

Με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής επισήμαναν: «Είμαστε σε πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να τον κερδίσουμε για να αντιπαρατεθούμε με τη ΝΔ, γιατί για μας είναι και παραμένει ισχυρό το δίλλημα "Πρόοδος-Συντήρηση"».

Στο μεταξύ, αύριο, Παρασκευή, η Φώφη Γεννηματά μεταβαίνει στη Μαδρίτη, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (ΡΕS).

Στο περιθώριο του συνεδρίου η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: