22.2.19

Άλλοτε λαλίστατος και άλλοτε ...άφωνος...

Έτσι περιγράφει τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μπελαβίλα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του...
νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη, Δημήτρης Καρύδης.

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του κ.Μπελαβίλα, ο πρώην βουλευτής σχολίασε σε αναφορά του στην επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς στον Πειραιά, ότι :»Ο κ.Μπελαβίλας, γενικά, είναι λαλίστατος για διάφορα θέματα. Παθαίνει όμως αφωνία, όταν πρόκειται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται των κυβερνητικών ευθυνών. Δεν ασκεί καμία κριτική για θέματα που ταλαιπωρούν τον Πειραιά, τους Πειραιώτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης και οφείλονται στην ανικανότητα και την ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής».

Ανέφερε μάλιστα ως ‘τρανταχτά παραδείγματα’ τις μεγάλες καθυστερήσεις στο Μετρό, που στον Πειραιά θα φτάσει στην καλύτερη περίπτωση το 2021, τις σημαντικές ελλείψεις σε συρμούς για τη λειτουργία του Τραμ (σ.σ. οι 25 νέοι συρμοί θα είναι έτοιμοι το 2020), την απόφαση για επανεξέταση της ‘σκοπιμότητας των επεκτάσεων του Τραμ’ την επόμενη διετία, θέτοντας το ερώτημα τι έκαναν άραγε οι αρμόδιοι εδώ και τέσσερα χρόνια, την επί δίμηνο τουλάχιστον διακοπή της λειτουργίας του Τραμ, λόγω των έργων της Περιφέρειας στην παραλιακή ζώνη μετά το ΣΕΦ και την παραπομπή στις καλένδες για την επόμενη δεκαετία, της υπογειοποίησης των γραμμών του ηλεκτρικού από τον Πειραιά ως το Νέο Φάληρο. 

Σημειώνοντας μάλιστα πως όσα λέει δεν είναι παρά οι επίσημες απαντήσεις του αρμόδιου υπουργού Χρήστου Σπίρτζη σε ερώτηση του Γιάννη Μανιάτη στη Βουλή, ο πρώην βουλευτής αναρωτιέται αν είναι δυνατόν ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ να μην τα γνωρίζει και απλώς να πανηγυρίζει, ενώ τα προβλήματα στη λειτουργία του Τραμ δεν έχουν τέλος. «Ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει;», αναρωτιέται καταλήγοντας.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: