16.2.19

Ατρόμητος και στα Γιάννενα...




  Κέρδισε τον ΠΑΣ με 2-0...
Ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο Ατρόμητος, που με πειστική εμφάνιση πέρασε από τα Γιάννενα με 0-2. Οι...
Περιστεριώτες, χάρη στα τέρματα των Κουλούρη και Ουάρντα βρίσκονται πλέον στο -1 από την ΑΕΚ περιμένοντας το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-5-2. Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα να είναι τα τρία στόπερ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Κάστρο, Γιάκος, Βιντάλ, δεξί μπακ – χαφ, ήταν ο Μπουκουβάλας, ενώ αριστερό ο Νικολιάς. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκαν οι Αθανασιάδης, Μάνος.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε τον Ατρόμητο με 3-4-2-1. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Καρασαλίδη μπροστά του. Στον άξονα βρέθηκαν οι Ούμπιδες, Ενσικουλού, δεξί μπακ – χαφ ήταν ο Σάκιτς, αριστερό ο Κατράνης. Ουάρντα και Μπρούνο, βρέθηκαν πίσω από τον Κουλούρη.
Στην πρώτη φάση με τον συνήθη ύποπτο ο Ατρόμητος!

Προβάδισμα στο σκορ με το... καλημέρα για τον Ατρόμητο, ο οποίος στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε βρήκε και δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Ούμπιδες εκτέλεσε πολύ έξυπνα ένα φάουλ και ο Κουλούρης στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και απείλησαν δύο φορές σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 20', ο Μέγιερι έβγαλε το σουτ του Κάστρο και στη συνέχεια ο Αθανασιάδης σούταρε ψηλά άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ούγγρος είπε και πάλι «όχι» αυτή τη φορά σε πλασέ του Μάνου.

Ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι στο 29', όταν μετά από λάθος του Μιχαήλ, η μπάλα έφτασε στον Σάκιτς, αυτός γύρισε στον Κουλούρη αλλά το σουτ που έκανε ήταν κακό και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, μιας και στις καθυστερήσεις ο Μάνος δεν μπόρεσε και πάλι να κερδίσει τον Μέγιερι.

Γκολ και πάλι από τα... αποδυτήρια!

Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι μπήκε και στην επανάληψη ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, βρήκαν και πάλι γρήγορο γκολ, καθώς στο 50' ο Χατζηισαΐας έκανε ένα τρομερό ανέβασμα και πέρασε την κατάλληλη στιγμή στον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος πλάσαρε εύστοχα από το ημικύκλιο κι έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί ουσιαστικά τα πάντα τέλειωσαν, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πλέον ένα... βουνό να ανέβει. Το σουτ του Μάνου στο 52' έφυγε άουτ και στη συνέχει ο Ατρόμητος απείλησε με ένα σουτ του Σάκιτς, που μπλόκαρε ο Βελλίδης κι ένα του Ενσικουλού που έφυγε άουτ.

Είχε και δοκάρι!

Ο Ατρόμητος που κυριάρχησε στην επανάληψη, είχε και δοκάρι με τον Κουλούρη. Συγκεκριμένα στο 79', ο Μπρούνο πέρασε στον Κουλούρη το δυνατό σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ενσικουλού μετά από σέντρα του Ούμπιδες σούταρε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει και το παιχνίδι κύλησε με τον Ατρόμητο να ελέγχει και να κρατά αυτό το 0-2 και φυσικά το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...

πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: