20.2.19

Τι είναι ο Στουρνάρας, ο Πάπας της Ρώμης;...

«Έχω γερό μνημονικό, θυμάμαι ακόμη και το σχήμα της πέτρας το '92 στην Κάλυμνο, που χτύπησα ένα ροφό!»

«Αν δεν ελέγξει τα δάνεια των πολιτικών που του είπα τότε θα λειτουργεί ακόμη και σήμερα ως μέλος της κυβέρνησης του Σαμαρά»...

Συνέντευξη - ποταμός. Μόνος του την έκανε ο Πολάκης (όπως την ίδια ώρα και ο Άδωνις Γεωργιάδης απέναντι στο Open με την Έλλη Στάη). Η Ακριβοπούλου και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Παπαχλιμίντζος και Καψώχας με δυσκολία προσπαθούσαν αν του κάνουν ερωτήσεις.

«Τι είναι ο Στουρνάρας; Ο Πάπας της Ρώμης; Άγνωστο είναι ότι ήταν σύμβουλος της Novartis και ότι η γυναίκα του πήρε...
διαφημιστικό πρόγραμμα από το ΚΕΕΛΠΝΟ; Εγώ έβγαλα στοιχεία για τα σκάνδαλα αυτά και ο κύριος Στουρνάρας για να με εκδικηθεί διέταξε να γίνει έλεγχος στο δάνειο μου», είπε.



Για τα εισοδήματα του υποστήριξε πως πριν μπει στην πολιτική είχε μεγάλες αμοιβές ως ιατρός, οι οποίες όταν ασχολήθηκε με το δημαρχιλίκι και την πολιτική μειώθηκαν. 

"Τώρα λοιπόν είχα ένα ζόρι και τώρα πήγα να πάρω δάνειο. Γιατί να μη το κάνω;". 

Υποστήριξε πως δεν ηχογράφησε την συνομιλία με τον κύριο Στουρνάρα. Αναφέρθηκε στο ισχυρό μνημονικό του κι έδωσε διάφορα παραδείγματα όπως για το σχήμα της πέτρας στο βυθό της θάλασσας, όταν το '92 χτύπησε ένα ροφό στην Κάλυμνο. 

Παραδέχτηκε επίσης πως ζήτησε από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να ελέγξει τα δάνεια των άλλων πολιτικών γιατί αν δεν το κάνει θα λειτουργεί ακόμη ως μέλος της κυβέρνησης του Σαμαρά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: