12.2.19

Συζητήσεις ΣΚΑΪ – Αλιτζαλί για το «Survivor»...

Σε νέα βάση μπαίνει η συνεργασία ΣΚΑΪ – Αλιτζαλί. Η χαμηλή πορεία του reality game «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» απογοήτευσε τη...
διοίκηση του ΣΚΑΪ και η διεύθυνση προγράμματος έχει ξεκινήσει τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην εκπομπή. Το πρόγραμμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από το «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στερώντας έτσι από τον ΣΚΑΪ τη δυναμική που προσδοκούσε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα δεδομένα της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την ελληνοτουρκική εταιρεία παραγωγής εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς δεν έχει ανανεωθεί η συμφωνία, η οποία λήγει στο τέλος της σεζόν. Για παράδειγμα, reality όπως το «Game of Love» φαίνεται πως δεν έχουν ούτε απήχηση ούτε νόημα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και μάλλον δεν θα έχει θέση στην επόμενη σεζόν. 

Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΣΚΑΪ για τη μετεγγραφή του Αντώνη Κανάκη με τις δύο εκπομπές, «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», να έχουν σημαντική απήχηση, δείχνοντας την εκτίμηση του κοινού προς τον παρουσιαστή. Η διοίκηση πάντως προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: