18.2.19

Η «φούσκα» του Survivor...

...μόλυνε ολόκληρο τον ΣΚΑΪ...

Μπορεί πριν τρία χρόνια το Survivor να εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και να εκτόξευσε το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης… Ωστόσο το...
ίδιο πρόγραμμα σήμερα έχει βυθίσει το σταθμό στην τρίτη θέση, πίσω απο τον ALPHA και τον ΑΝΤ1, διότι το «έχτισε» όλο επάνω του!

Η συμφωνία του σταθμού με τον τούρκο παραγωγό Ατσουν Αλιτζαλι φέτος και εκ του αποτελέσματος, προκύπτει οτι ειναι η αχίλλειος πτέρνα του… Αφου εχει προκαλέσει ζημιά και σε προγράμματα που δεν ειχαν πρόβλημα, όπως ειναι οι ειδήσεις ή ακόμη και το «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου που άλλαξε ημερα μονο και μονο για να μπει το Survivor στη θέση του.

Κατα κοινή ομολογια λοιπόν οι χαμηλές πτήσεις στο ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο εν λόγω πρόγραμμα και αυτο διότι το lead in, δηλαδή το Survivor Πανόραμα καταγράφει μονοψήφια νούμερα… Όπως συνέβη και με τη μετακίνηση του Παπαδόπουλου απο το Σάββατο (που είχε χτίσει συνήθεια) την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να ζορίζεται να πιάσει τη βάση του 10%!

Με άλλα λόγια το φετινό Survivor έχει εξελιχθεί σε ενα «τοξικό» πρόγραμμα για το σύνολο του καναλιού που έχτισε την επιτυχία του (τα τελευταία χρόνια) επάνω στα αμφιλογόμενα ριάλιτι του τούρκου συνεργάτη του (βλ. Power of love κ.α), με αποτέλεσμα σήμερα να μοιάζει με «φούσκα» και να καταρρέει στους πρώτους κραδασμούς των ανταγωνιστών του.

Ειναι φανερό πλέον οτι η πρωτιά του ΣΚΑΙ ήταν ευκαιριακή ή για άλλους σαθρή, επιβεβαιώνοντας και τους ειδικούς της τηλεόρασης που υποστήριζαν οτι μονο με ριάλιτι και χωρίς μυθοπλασία ενα καναλι που ευελπιστεί να απευθυνθεί στη μεγάλη μάζα του τηλεοπτικού κοινού δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Ο ΣΚΑΙ τα τελευταία χρόνια μετατράπηκε σε κανάλι των ριάλιτι (του τούρκου), δεν έκανε καμια ουσιαστική επένδυση στη μυθοπλασία ή σε άλλες τυπολογίες προγράμματος, με την πεποίθηση οτι ο τουρκος συνεργάτης του έχει τη μαγική συνταγή!

Η συνταγή του τούρκου όμως φαίνεται οτι ξεφουσκώνει και ο ΣΚΑΙ μοιάζει γυμνός ή πιο σωστά κινδυνεύει να μείνει γυμνός!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: