14.3.19

Κοντονής σε... αντιπολιτευτική διάθεση...

Ο Σταύρος Κοντονής τηρούσε επί μακρόν σιγήν ιχθύος από τότε που αποχώρησε από την κυβέρνηση. Ωστόσο, τώρα, όντας «απελευθερωμένος» αφού δεν προΐσταται υπουργείου, ο...
Ζακυνθινός βουλευτής βρίσκεται σε... αντιπολιτευτικό mood και αυτό το κατάλαβαν όλοι χθες στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Άλλωστε, σήμερα, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «247», αντιρρήσεις... εφ’ όλης της ύλης, δείχνοντας πως διαφωνεί με αρκετές κυβερνητικές πρωτοβουλίες. 

Για παράδειγμα, ο Κοντονής διαφώνησε με τις επιχειρούμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, τονίζοντας πως η τροποποίηση της διάταξης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα επηρεάσει την δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν παρέλειψε να διαφωνήσει με την δήλωση Κυρίτση πως «δεν θυμάται να έχουν υπάρξει νεκροί από μολότοφ». 

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ταχθεί με... το μέρος του Κώστα Βαρώτσου σε ό,τι αφορά την υπόθεση με τον «Δρομέα», τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να τα έβγαλε ο Βαρώτσος από το μυαλό του» -με άλλα λόγια, κατέστησε σαφές ότι μεταξύ του γλύπτη και της υπουργού Πολιτισμού, πιστεύει... τον πρώτο!...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: